logo

Bezuidenhout Begroot

Dit plan is niet geselecteerd

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 25 likes en is daarom niet geselecteerd voor de stemfase van Bezuidenhout Begroot.

Klassieke lantaarnpalen voor de hele wijk

Door: Nanda
4 april 2020
Gemeente Den Haag | 5 jun. 2020, 09:00

Dit plan heeft de haalbaarheidscheck niet gehaald. Het plan is niet uitvoerbaar binnen het gestelde budget van € 40.000,-.

De klassieke lantaarnpalen zoals die ook in Midden zijn geplaatst geven het straatbeeld extra sfeer en authenticiteit

Het plaatsen van klassieke lantaarnpalen in de wijk geeft de wijk extra sfeer en uitstraling. Het brengt nog meer de authenticiteit van de wijk terug en zorgt voor een nog gezelliger aanzien van onze wijk. Het plan is bedoeld voor alle bewoners van de wijk omdat we er allemaal van kunnen meegenieten. Voordeel van het plan is dat het een éénmalige investering betreft waarvan daarna alle buurtgenoten jarenlang kunnen genieten.  Ik verwacht dat de uitvoering van het plan het aanzien van de wijk nog meer zal vergroten. 
Met ledverlichting is het ook nog eens een duurzame oplossing en met zonnecollectoren in de paal verwerkt helemaal. De bestaande masten kunnen in nieuwbouwwijken worden hergebruikt. 
Dit plan zal door de gemeente moeten uitgevoerd. 

Argumenten

Argumenten voor

Rieneke | 22 april 2020 12:58

Ik vind het enorm jammer dat de lantaarns slechts in een klein gedeelte van het Bezuidenhout te vinden zijn. Hoe mooi zou het zijn, wanneer dit straatbeeld met de klassieke lantaarnpaal consequent werd doorgevoerd door de hele wijk.Alexandra | 24 april 2020 20:03

I used to live in the Duinord area where these lanterns were plentiful. It would be so lovely to bring this charm to our neighbourhood.Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren